Sfeerfoto Sfeerfoto Sfeerfoto

Koningsdag Bergen op Zoom 2019

Vier Koningsdag en Koningnacht gezellig in Bergen op Zoom!

Start de dag vroeg over de vrijmarkt en bij de indrukwekkende Vlaggenparade. Vermaak je met de kinderen bij de kinderactiviteiten. Geniet bij de diverse podia van Koninklijk talent uit de streek met muziek, dans en theater! Kijk voor meer informatie in het programma.

Heb je een leuk idee voor Koningsdag 2019, wil je je aanmelden voor de optredens (Koninklijk talent), de Lesbrief, de Goede doelen markt en Lint voor een Kind, dat kan via info@koningsdagboz.nl of het contactformulier en de banner(s) bovenaan deze pagina.


De prijzen voor het kinderprogramma werden mede mogelijk gemaakt door IJssalon Crusio, Banketbakkerij Stapelkamp, Quest multimedia, Albert Heijn De Zeeland, Prisma advocaten, Matthijs snoep, DLB notarissen, House of Marqeez, Tandartspraktijk G. Franken, Flow4go. Natuurlijk hopen wij weer op hun steun voor Koningsdag 2019.

Graag tot ziens op Koningsdag 2019!
En.... heb jij zin om je in te zetten voor een succesvolle Koningsdag 2019....meld je dan aan, wij kunnen enthousiaste vrijwilligers gebruiken.Met een Oranje groet,
Oranjecomité Bergen op Zoom

Sponsoren

Koningsdag wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Bergen op Zoom en diverse sponsoren. Wilt u ons financieel of praktisch ondersteunen? Laat u dan een berichtje achter en dan nemen wij contact met u op.

Oranjecomité Bergen op Zoom

Het Oranjecomité Bergen op Zoom organiseert al 29 jaar Koninginne- en later Koningsdag in Bergen op Zoom. Uiteraard in samenwerking met de Gemeente, vrijwilligers en verschillende organisaties.

Wij zijn bereikbaar via : info@koningsdagboz.nl

Wij zijn op zoek naar nieuwe (bestuurs)leden. Lijkt het je leuk om zich bij deze enthousiaste organisatie aan te sluiten? We zien je reactie via de mail graag tegemoet.

Het Oranjecomité bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter
Annemarie van Marion

Penningmeester
Eugène Remijn

PR/Communicatie
Fleur van Gorkum

Facilitair
Vacant. Wij zijn op zoek naar een handige man of vrouw die het leuk vindt om ons 26 en 27 april te ondersteunen.

Sponsoring
Eugene Remijn en John Nuytemans

Kinderactiviteiten
Annemieke Kruse en Fleur van Gorkum

Educatie
Annemieke Kruse

Algemeen lid
Joost Franken


Copyright © Whoosh 2018