Sfeerfoto Sfeerfoto Sfeerfoto

Koningsdag Bergen op Zoom 2019

Vier Koningsdag en Koningnacht gezellig in Bergen op Zoom!

Start de dag vroeg over de vrijmarkt en bij de indrukwekkende Vlaggenparade. Vermaak je met de kinderen bij de kinderactiviteiten. Geniet bij de diverse podia van Koninklijk talent uit de streek met muziek, dans en theater! Kijk voor meer informatie in het programma (nog niet bekend ivm aftreden Oranjecomité).

Heb je een leuk idee voor Koningsdag 2019, of heb je vragen, wil je iets overleggen over Koningsdag dan kan dat via: kabinet@bergenopzoom.nl

Graag tot ziens op Koningsdag 2019!
En.... heb jij zin om je in te zetten voor een succesvolle Koningsdag 2019....meld je dan aan via: kabinet@bergenopzoom.nl, men kan enthousiaste vrijwilligers gebruiken.

Met een Oranje groet,
Oranjecomité Bergen op Zoom

Sponsoren

Koningsdag wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Bergen op Zoom en diverse sponsoren. Wilt u ons financieel of praktisch ondersteunen? Laat u dan een berichtje achter en dan nemen wij contact met u op.

Oranjecomité Bergen op Zoom

Het Oranjecomité Bergen op Zoom heeft 29 jaar Koninginne- en later Koningsdag in Bergen op Zoom gefaciliteerd. Uiteraard in samenwerking met de Gemeente, vrijwilligers en verschillende organisaties.

Heb je vragen over Koningsdag, mail dan naar: kabinet@bergenopzoom.nl of info@koningsdagboz.nl

Omdat wij geen nieuwe bestuursleden en ´helpende handjes´ voor Koningsdag zelf kunnen vinden, moeten wij helaas onze activiteiten om organisaties en mensen met elkaar op deze dag te verbinden, staken. We blijven voorlopig nog wel bereikbaar via de mail voor eventuele opvolging of vragen.

Het Oranjecomité bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter
Annemarie van Marion

Penningmeester
Eugène Remijn

PR/Communicatie
Fleur van Gorkum

Sponsoring
John Nuytemans

Kinderactiviteiten en educatie
Annemieke Kruse

Algemeen lid
Joost Franken










Copyright © Whoosh 2019